Pages

Tuesday, May 15, 2012

Help me out here moms

Jag har bra en liten fråga till er tjejer med barn. Hur länge ammade ni? Vi har kommit in i en liten period här då Alice inte vill äta mat och amningen börjar bli mer och mer stressande...men hon växer som hon ska sa doktorn. Så liksom hur gör man nu? Borde hon inte vilja äta mera ju äldre hon blir? Jag har ingen aning om vad jag håller på med här känner jag. En mamma-svacka helt enkelt.


Här skymtar min nya bil i bakgrunden. btw liksom :)

4 comments:

Zarah - mamma till två små och matte till mops said...

Jag ammade O tills hon var fem månader. Sen gick de inte mer pga att mjölken sinade. Denna gång vill jag amma hela första året!

Jenny -mammaliv i Nashville said...

Jag har ju inte ammat förut men jag planerar på att amma ett helt år om allt funkar som det ska. Hoppas!

Designen funkar om man trycker f5 eller uppdaterar sidan några gånger :)
Jag är hemsk på datorer så jag behövde verkligen be om hjälp! haha

AnnaMalin said...

Känner igen det, att ha mamma-svackor är fullt normalt ;-) Ang amningen så gjorde jag det till shon var 5,5 mån. Innan dess bröjade det sina, hon ville ha mat fortare än vad det kom, blev frustrerad... Ja, det var en befrielse när vi började med matportioner och ersättning :-) Även om jag älskade att amma, men det räckte helt enkelt inte. Stor och lång tjej :-)

Hoppas det vänder med nätterna för er också!! Vet hur du har det. Kram!

Dixie said...

Helt tills hon var 5.5mån -hon var urkinkig med mat. Så plötsligt funkade det och jag ammade bara 2ggr/dygn fram tills hon var 9mån, sen blev det bara några ggr då o då och nu är hon 10mån. Jag älskade att amma men dom sista ggr var det bara obekvämt -hon kändes stor och brösten "ovana" typ :)